University College Birmingham

University College Birmingham е разположен в центъра на втория по големина  град във Великобритания, град Бирмингам. Университетът предлага специалностти в областта на бизнес мениджмънт, предприемачество, авиационен мениджмънт, дигитален маркетинг,  хотелиерството и туризъм,  международен туризъм, ивент мениджмънт,  кулинарни изкуства, спорт и др. Сега може да кандидатствате за Kick-Start програмата, с която да вземете стипендия от  £300,00. Бирмингам е от градовте със сравнително ниски разходи за живот и изключително много възможности за работа.

Повече информация тук :  https://www.ucb.ac.uk/home.aspx

 

University of Suffolk

 

UNIVERSITY OF SUFFOLK  се намира в страхотния исторически град Ипсуич, известен с футболния клуб “Ипсуич Таун”  с по-ниски разходи за живот спрямо други английски градове.University of Suffolk предлага изключително разнообразие от специалности във всички сфери, чрез които да придобиете необходимите познания и да се интегрирате в реалния бизнес на избраната от вас индустрия.Българските студенти, които ще стартират обучение в University of Suffolk през 2019/20 година получават стипендия от £ 1500 , която не подлежи на връщане към университета. Таксите за обучение се поемат от Англия, чрез студентски заем.

Информация за специалностите вижте тук:https://www.uos.ac.uk/course-list?search_api_views_fulltext=&field_study_mode%5B%5D=41&field_study_mode%5B%5D=42

 

Canterbury Christ Church University

Canterbury Christ Church University се намира в град Кентърбъри, графство Кент- югоизточна Англия. Градът е на 90 km източно от центъра на Лондон. Университетът предлага специалности като политически науки; финанси; дигитална медия; международни отношения, инженерство; здравеопазване и социални грижи; медия, маркетинг и журналистика; изкуство и диазйн; хуманитарни науки  и др.

Повече информация тук : https://www.canterbury.ac.uk/study-here/undergraduate/undergraduate.aspx

 

University of Finance, Business and Entrepreneurship

“Бизнес и дигитална трансформация – блокчейн иновации“

В България стартира една от първите три магистратури по блокчейн в целия Европейски съюз

Това е и най-изгодната възможност в целия западен свят, за придобиване на европейска магистърска степен по блокчейн

В  България стартира една от първите три магистърски програми по блокчейн в Европейския съюз. Тя се нарича„Бизнес и дигитална трансформация – блокчейн иновации и е създадена от водещи технологични консултанти и експерти в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Подходяща е за всеки, който има желание да придобие дълбоки методологични и технологични познания за блокчейн и да стане конкурентен специалист в тази перспективна област.

Новата магистърска програма не изисква предишен опит в областта на програмирането. Тя е с бизнес насоченост и ще създава специалисти в актуалната област на внедряването, консултирането, продажбата и стратегическото управление на блокчейн – една от най-значимите за развитието на света технологии, която стана разпознаваема за широката аудитория най-вече около навлизането на криптовалутите. За незапознатите – блокчейн е отворена и напълно прозрачна технология, на която са базирани биткоин и останалите криптовалути, но нейният потенциал отива много отвъд тях. С нея могат да се управляват активи, компании и дори цели общности, а все повече институции и организации по света тестват блокчейн в своите проекти. Затова и завършването на магистърска програма в тази сфера може да предостави изключително добри възможности за реализация в бъдеще.

Сред лекторите в програмата са специалисти с дългогодишен опит в сферата на технологиите, финансите и бизнеса като Николай Живанкин, Радой Стоянов, Александър Захариев и Ангел Парасков. Повече информация за лекторите е достъпна на адрес: http://bdt.vuzf.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/.

По време на обучението си студентите ще изучават основите на блокчейн технологията, крипто-портфейлите, криптовалутите, крипто-борсите, умните договори (Smart Contracts) и иновациите в контекста на блокчейн технологията. Освен специализираните предмети, свързани с блокчейн технологиите, те ще придобият знания, свързани с традиционните икономически и бизнес специалности, което ще ги превърне в завършени професионални кадри за технологичните и финансови компании, както и ще ги улесни при стартирането на собствен бизнес в тази област.

Магистратурата във ВУЗФ представлява най-изгодната възможност, в целия западен свят, за придобиване на европейска магистърска степен по блокчейн. Освен това, oрганизаторите ще предложат стипендии и възможности за разсрочено плащане за участниците в нея.

ЗАПИШЕТЕ СЕ до 5/11/2018  с UnisFuture и вземете отстъпката от 300.00 лв.